Wedding Playlist

Wedding Playlist
by DeeJay Flavio apr 26 2013Părerea mea sinceră este că încă nu s-a descoperit vreo rețetă în ceea ce privește playlist-ul ideal al  unui eveniment. Reușita unei petreceri ține de mulți factori, binențeles muzica este unul dintre cei mai importanti indiferent dacă la eveniment se dorește a se dansa sau pur și simplu a se asculta muzică bună.
Variante de playlist-uri gasiți pe internet din abundență care mai de care mai elaborate, mai bine documentate, rețete verificate care au dat roade de fiecare dată......spun unii!

Fiecare eveniment are particularitațile lui și oamenii lui.  
Muzica care poate a facut furori la un eveniment, nu încântă aproape pe nimeni la un altul.
 
     Sfatul meu este că nici o variantă prestabilită de playlist  nu garantează succesul petrecerii, pentru acest lucru vă trebuie un deejay cu mulți ani de experiența în spate, un deejay care pe lângă faptul că trebuie să cunoască multă muzică, trebuie să fie și un bun psiholog, până la urmă se joacă cu amintirile invitaților nu doar cu melodiile. Dj-ul trebuie să aibă capacitatea de a-i scoate pe invitați dintr-o stare de spirit și a le  induce o altă stare mult mai optimistă, trebuie sa-i facă să-și aducă aminte de eveniment nu doar prin calitatea muzicală prestată  dar și prin cea artistică, de aceea consider ca un deejay este un artist în devenire  și nu un jukebox uman. 
Un deejay bun știe cum să abordeze orice situație neprevăzută, știe când și unde merge pusă o piesă (melodia potrivită la momentul potrivit), știe cum să asocieze muzica cu momentele serii, întotdeauna atenția este concentrată nu numai pe ringul de dans ci și la celalti care stau deoparte. Toate aceste elemente duc la buna desfașurare a petrecerii și la un final reușit.
      
Muzica răscoleste toate sentimentele; și, ca și după o furtună,sufletul, linistindu-se, devine mai bun, mai îngăduitor, mai nobil.
 (Vasile Conta)
        
Din punct de vedere al titlurilor din playlistul meu  pot  spune că acoper din anii '40 până la top 40. Sunt deschis  oricăror sugestii venite din partea clienților pentru întocmirea unui anumit gen de program bazat pe indicațiile acestora, având o arhivă muzicală bogată și diversificată însa este clar că nu pot avea tot ce s-a produs vreodată, nu ?
De aceea nu voi prezenta în această rubrică playlist-urile din programul meu de bază pentru o nuntă, botez sau pentru o petrecere de firmă, pentru că ele ar fi subiective și ar reprezenta strict doar preferințele mele. 

Un comentariu:

  1. In afara bunului gust desavarsit, putem spune, in numele tuturor invitatilor de la nunta noastra, ca DJ Flavio poseda si un "al saselea simt", el fiind neintrecut in a aprecia pulsul petrecerii si a alege nu doar muzica cea mai potrivita ci si momentul oportun pentru fiecare etapa din regia evenimentului. Nu doar DJ ci un adevarat organizator de evenimente, implicat total in consilierea si sprijinirea clientilor sai astfel incat distractia sa fie memorabilia. Toata recunostinta noastra. Iulia si Sandu, 09.11.2013

    RăspundețiȘtergere