marți, 14 mai 2013

TRAKTOR DJ mai mobil ca niciodată!


Traktor DJ pentru Iphone 4, 4s sau 5



Native Instruments a lansat aplicatia  Traktor DJ, pentru iPhone, iPod si Ipad. Aplicatia si-a inceput cariera pe PC-uri si Mac-uri dupa care a migrat pe tabletele iPad si bineinteles pe Iphone.

Traktor DJ a facut din editare si producerea efectelor o joaca de copii, minimizand afisajul pentru a incapea pe ecranele mai mici montate pe iPhone/iPod touch. Aplicatia ofera pe langa functiile de mixare, acces direct la melodiile cumparate prin iTunes si necesita cont (gratuit) pe Dropbox.
 
Traktor DJ iPhone  poate fi instalat pe iPhone 4, 4S și 5 cu numai 4.49 euro iar versiunea de iPad pentru iPad 3, 4 și iPad mini  cu numai 17.99 euro direct de pe AppStore.


“Compune cele mai bune set-uri DJ direct de pe iPhone și iPad, prin gesturi. Pregătește beat grids, cue points și BPM tags pe iPhone și iPad, ce pot fi sincronizate cu TRAKTOR PRO.”





Aplicatia: Traktor DJ
Producator: Native Instruments
Disponibilitate: Acum in iTunes App Store
Pret: 4.49 euro
Necesitati:  iOS 6.0 minim. Aceasta aplicatie e optimizata pentru  iPhone 5.


Pentru a folosi aplicatia Traktor DJ si pe device-urile  ce utilizeaza ca sistem de operare Adroid am o veste proasta, cei de la Native Instruments nu au creeat o varianta si pentru acestia datorita limitarii componentelor audio de pe aceste device-uri.

CE CRED CA VA URMA SA APARA?

Intotdeauna s-a urmarit simplificarea tehnologiei necesara prestarii meseriei de deejay dar si optimizarea modalitatilor de a pune muzica. 
Asa ca usor, usor de la laptop sau PC se va trece la iPad sau iPhone ca si mediu de stocare a melodiilor si al softurilor.
Nu cred ca va mai trece mult timp ca sa putem conecta la iPhone sau iPad console de genul Traktor S4 sau Traktor X1 iar rezultatul sa fie de nivel profesional.

Traktor S4 + X1 + iPhone = Mobile Digital Deejay (MDDj)


Update articol: La data de 10 iunie 2013 cei de la Native Instruments au anunțat apariția unei noi console de mixaj Traktor Kontrol Z1 care se poate conecta la device-uri mobile ca Ipad și Iphone-ul folosind softul Traktor DJ dar și la laptop folosind Traktor Pro 2.



Pentru mai multe detalii puteți accesa următorul link
      


 by DeeJay Flavio mai 14, 2013 
 

0 comentarii: