joi, 2 mai 2013

ECHIPAMENTUL DE SUNET - CĂȘTILE DE DJ!


Mixajul sunetelor necesita o pereche de casti care sa redea fidel sunetul, asa ca pretul lor reflecta de fiecare data calitatea.
Pe piata la ora actuala gasim tot felul de modele de la cele mai ieftine cum ar fi Behringer HPX2000 pana la noile Beats by Dre Pro.
In acest articol o sa fac un scurt review  modelelor AiAiAi TMA-1, Pioneer HDJ 2000 si Sennhaiser HD 25 II.



 
Pioneer HDJ 2000

Pioneer HDJ 2000
HDJ-2000 ofera o claritate impecabila si o separare clara a sunetului, la care se adauga maximum de confort indiferent de mediul in care te afli, in club, arena sau studio si au o durabilitate deloc de neglijat. Castile HDJ-2000 au o putere de 3,5W, iar constructia castii ofera o izolare fonica, fata de exterior, de exceptie. O conexiune precisa intre DJ si mixer si un control total al sunetului!

Constructie:
Material: magneziu si aluminiu durabil
Cablu detasabil: da
Rotirea casca: 90 de grade.
Extras: Comutabil stereo/mono.
 
Performante:
Izolatia: Medie.
Comfort: Excelent.
Inalte: Excellent.
Medii: Excellent.
Joase: Sub medie

Concluzii:
Pioneer a creeat prin acest model exact ceea ce deejay-i cauta la o pereche de casti singurul impediment il reprezinta pretul lor un pic cam piperat dar si costul mare al pieselor ce se uzeaza  cum ar fi buretii din piele.

Pret:intre 1200 ron - 1350 ron 


AiAiAi TMA-1

AiAiAi TMA-1
Perfomanta la calitate pro, cu un look modern. Demonstrat pe scena si in studio de cei mai exigenti DJ, TMA-1 au fost realizate in colaborare cu 25 dintre cei mai buni DJ ai lumii (James Murphy, A- Trak, Seth Troxler, Madlib si multi altii).
Testate in studio si in turnee in toata lumea, aceste casti sunt destinate celor care petrec multe ore in studio si au cerinte ridicate in privinta echipamentelor folosite.
Pentru ca au necesitat ani de zile de pregatire, TMA-1 sunt, probabil, cele mai gandite si analizate casti produse vreodata. Designerii acestor casti au integrat toate cerintele posibile intr-o singura pereche de casti. Mai mult, acestea vin si cu un design incredibil.
 Castile sunt produse dintr-un material durabil, flexibil si puternic, care ofera flexibilitate maxima atunci cand sunt sunt folosite, si va garanteaza ca se potrivesc oricarei situatii. Le puteti folosi fie pe drum, fie intr-un club zgomotos.
Speaker-ul este protejat si ofera un sound bogat, livrat de un driver care este produs cu cea mai inalta tehnologie. Mai mult, ofera si o izolare perfecta datorita buretilor de 3mm din bumbac. Acestea vin si cu un cablu de 1.7 metri, cu conexiune jack la ambele capete, cat si cu o optiune de adaptor de 1/8.
sursa:DjSuperStore
Constructie:
Material: silicon durabil
Cablu detasabil: da
Driver: titanium.
Earpad:Interschimbabile
Plug Coverter:da 
 
Performante:
Izolatia: Medie.
Comfort: Excelent.
Inalte: Excellent.
Medii: Excellent.
Joase: Sub medie

Concluzii:
TMA-1 au un sunet de calitate foarte bun, arata excelent, sunt foarte usoare, cablu este stilat si calitativ, in sunet puternic se manifesta destul de bine si pretul este foarte accesibil pentru nivelul de calitate pe care il ofera.

Pret:850 ron 

Sennheiser HD 25 II 


Sennheiser HD 25 II
Datorita greutatii reduse si a optiunii de ascultare pe o ureche, castile sunt indispensabile pentru monitorizare.
Sunt concepute cu scopul de a fi folosite ca si casti profesionale, de monitorizare, oferind atenuare ridicata de zgomot de fond. Capabile de manipulare la niveluri foarte ridicate de presiune acustica si de constructie extrem de robusta, aceste casti functioneaza exceptional de bine in medii zgomotoase, de exemplu, sunet de armare, monitorizare de studio si de testare echipamente audio. Foarte usoare si confortabile, chiar daca sunt utilizate pentru perioade lungi de timp au o impedanta nominala de  70 ohmi si cablu dur de otel detasabil.
sursa:DjSuperStore
Constructie:
Material: plastic durabil
Cablu detasabil: da
Earpad:Interschimbabile

Performante:
Izolatia: Mare.
Comfort: Excelent.
Inalte: Excelent.
Medii: Excelent.
Joase: Excelent

Concluzii:
Hd 25 II reprezinta  raportul ideal intre calitatea exceptionala a sunetului, greutate si aspect. Pot fi folosite si in club dar si in studio. Pretul este destul de accesibil reprezentand un atuu considerabil in achizitionarea acestui model.

Pret:900 ron


by DeeJay Flavio mai 04,2013

0 comentarii: