EquipmentImportanța sunetului și a luminii la evenimentul dvs!
by DeeJay Flavio apr.25.2013     Pentru ca evenimentul dvs. să fie de succes, calitatea echipamentelor de sunet și a pachetelor de lumini reprezintă un mare avantaj.
Necesarul de sunet cu care se customizeaza un eveniment este în funcție de numărul de participanți prezenți dar și de dimensiunea locație. Mai rare cazurile când într-o locație foarte mare se organizează un eveniment cu oameni puțini, în cazul acesta fiind necesar un plus de sunet.
La un eveniment privat și mă refer în special la nuntă, botez, aniversare, etc, amplasarea deejay-ului este foarte importantă pentru buna desfasurare a programului artistic.
Ca o remarcă, întotdeauna deejay-ul sonorizează ringul de dans și nu mesele invitaților din motive lesne de înțeles. 
     Amplasarea deejay-ului trebuie să fie în așa fel încât el să vadă invitații dar și invitații să-l vadă pe el, de preferință ar fi să-și instaleze consola între boxe pentru un bun control al sunetului dar și pentru o vizibilitate adecvată, recomand să nu se facă compromisuri în acest caz.
        
Pachetele de lumini le putem clasificate astfel:
 Lumini arhitecturale - cele de genul  Led Par, sunt lumini  fixe ce pot colora pereții interiori ai localului, sau fațada unei cladiri sau pot fi puse sa lumineze doar ringul de dans, variantele sunt nelimitate în cazul acesta. 
Luminile arhitecturale pot fi setate doar pe o culoare sau random adică să își schimbe culorile aleatoriu, pot fi programate cu o consolă DMX controlată de un luminist care le poate schimba în funcție de momentul ales.

Lumini inteligente - aceste tipuri de lumini sunt mult mai complexe, își pot schimba culoarea, forma geometrică, pot fi comandate prin console DMX ca în cazul luminilor arhitecturale, au o mișcare de rotație, pot fi de diferite intensităti, gama de produse este foarte diversificată (moving-headuri, beam-uri, wash-lighturi, etc). 
Luminile inteligente au anumite forme geometrice presetate din fabrică dar se pot monta și alte tipuri de forme (gobo-uri) personalizate (mesaje cu textul Casă de Piatră sau La Mulți Ani, numele mirilor sau al sărbătoriților, etc). 
În cazul luminilor inteligente, imaginația și iscusința luministului face diferența fiind  recomandate în orice fel de locație atât timp cât este spațiu suficient pentru amplasarea lor, generând pe ringul de dans o atmosferă mult mai intimă, dezinhibarea invitaților este  mult mai rapidă și îi confera evenimentului o atmosferă veselă de la bun început. LUMINI INTELIGENTE
Combinarea celor două tipuri de lumini (arhitecturale și inteligente) ridică din start valoarea evenimentului creeând atmosfera mult dorită și o petrecere deosebită.Pentru ca evenimentul dumneavoastra să fie unic  și de neuitat recomand o customizare atentă a sunetului și a pachetului de lumini, așa că pentru mai multe detalii privind necesarul de echipament dar și  oferta de preț nu ezitați să sunați.
Maldea Flavius
Tel: 0747.671.098
mail: office@mobilesolution.ro

0 comentarii: